KEBAP CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Corner. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 12:19 je suis pas le genre à laisser un commentaire,mais là je suis obligée..jamais eu de problème en commandant là-bas et hier je sais pas ce qui c'est passé.. le propriétaire a été exécrable
10 mei 2024 om 18:30 Was in orde. Pepers waren er wel nie bij, maar kan gebeuren.
9 mei 2024 om 21:12 Snel. Lekker. Vriendelijk.
7 mei 2024 om 6:55 Was heel lekker
2 mei 2024 om 0:50 Eten was zoals gewoonlijk lekker In opmerkingen gevraagd de sauop de kapsalon te doen maar werd niet gedaan Ook betaal ik voor een extra saus en deze was niet erbij gedaan vind ik jammer want heb ook in opmerkingen gezet deze niet te vergeten
30 apr 2024 om 20:00 Lekker Alles ok. Op tijd. Superservice !
22 apr 2024 om 6:32 ik bestelde 3 maaltijden en 1 icetea. de icetea was er al niet bij.. en 1 van de maaltijden kostte 12,5 en was een te kleine maaltijd voor die prijs vond ik… maar voor de rest was alles oke!
20 apr 2024 om 20:56 De frietjes waren de vorige keer knapperiger en beter in het algemeen. De kinderpizza was ook zeer goed! Even groot als een gewone pizza, gewoon tomatensalsa met kaas maar werd zeker gesmaakt door de kinderen!
15 apr 2024 om 9:18 Eten was oke, maar ook niet geweldig. Bezorging was een ramp. Om 22u30 besteld om te laten leveren om 23u30, werd bevestigd. Om 00u10 gebeld om te vragen waar het eten bleef, zou in enkele minuutjes bezorgd worden. Om 00u25 werd het eten pas bezorgd
6 apr 2024 om 6:04 Bezorgtijd was iets langer wat op zich geen probleem is. Maar alles was ijskoud! (Terwijl het maar 12 min rijden is) ook geen looksaus en lookbrood ontvangen wat wel besteld en betaald was. Beetje jammer dit.
5 apr 2024 om 23:24 Was zoals gewoonlijk heel lekker. Wel verkeerde drank meegeleverd, maar niet erg. Veel vroeger geleverd dan aangeleverd. Top
1 apr 2024 om 21:55 Bezorgtijd was iets langer. Maar geen probleem mee. Maar eten klopte niet. Niet erg. Niemand is perfect. Gebeld naar het restaurant en na een kwartier was het juiste eten hier. Heeft echt gesmaakt. Doe zo verder.