KEBAP CORNER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1013 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kebap Corner. Meer weten? Ontdek meer

3 feb 2023 om 21:54 Top zoals gewoonlijk. Sneller geleverd dan aangegeven. Superlekkere pitta
2 feb 2023 om 18:43 We got fries instead of rice.
1 feb 2023 om 21:04 Delicious and hot
30 jan 2023 om 21:35 2u30 gewacht op eten, nogal een hufterige reactie als we belden waar ons eten bleef en dan was het nog koud ook. Wij bestellen altijd hier maar zal ook de laatste keer geweest zijn
30 jan 2023 om 11:58 Ik had gevraagd om tegen 20u te leveren en ze waren er om 19u45. Was geen probleem. Op de pizza die ik besteld had zou gehakt moeten liggen, maar dit lag er niet op. Pizza was niet slecht maar niet wat ik besteld had.
29 jan 2023 om 22:36 Vriendelijk, lekker, top!
29 jan 2023 om 12:04 pizza came very late, the driver knew this as he apologized for being late. it was burnt over most of it and it was cold... have had much better from this place before.
29 jan 2023 om 0:20 Zeer lekker, exact wat ik besteld had, en exact op tijd, echt prima
28 jan 2023 om 20:14 zoals elke review over kebap corner: snelle levering, warme maaltijden, en vooral heel lekker ... !
27 jan 2023 om 20:13 Vreemde rijst, van die lange gele staafjes maar best wel prima!
27 jan 2023 om 9:37 Alles heel lekker en verzorgd gebracht
26 jan 2023 om 20:41 Pizza besteld met extra ananas (extra betaald) maar lag geen ananas op mijn pizza. Daarom geen 5 sterren. Voor de rest was de pizza goed